Gitaarles

Mijn passie voor de gitaar wil ik graag doorgeven aan anderen.
Ik richt mij op mensen die altijd al (klassieke) gitaar hebben willen leren spelen of na lange tijd weer willen beginnen met spelen. De lessen vinden plaats in kleine groepjes en duren een uur. Individuele lessen zijn ook mogelijk en duren een half uur of in overleg langer. De lessen vinden plaats in de gezellige entourage van de cultuurschuur in Monster. In het najaar wordt gestart met groepslessen bij 2sur5 in Wateringen.

Kosten

De kosten van de groepslessen zijn € 60,- voor iedere 6 weken (exclusief bladmuziek). Na iedere 6 weken kun je zelf aangeven of je door wilt gaan met wederom 6 weken les. De kosten van een individuelen les is € 10,- voor een half uur.

Het Tangel Gitaar Ensemble speelt “O Little Town of Bethlehem”.
Zij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2016!
Gitaarspelen is voor iedereen die van muziek houdt. Samen oefenen voor een concert of voor een filmpje geeft een kick en ontspant. Dat een groepsles zich vertaalt in met veel plezier samen oefenen en uitvoeringen geven is een vast gegeven. En dat allemaal onder de enthousiaste begeleiding van Wilma Tangel.
Lidy Burgering
Wilma Tangel is gitaarlerares met een enorm geduld, die altijd positief blijft en een groot enthousiasme bezit. Zij is een vriendelijke persoonlijkheid en heeft daarboven veel gevoel voor humor. Al drie jaar ga ik met veel plezier naar gitaarles en hoop dat nog vele jaren vol te houden.
Ton Lamet